Liittoviikolla 1.-5.9.2014 tapahtuu

27.6.2014

STTK viettää 1.-5.9.2014 Liittoviikkoa ja tapahtumia on luvassa ympäri maata. Tarkoitus on kertoa työpaikoilla, turuilla ja toreilla, että järjestäytyminen kannattaa aina. Porukassa on työelämän kiperissä tilanteissa tuki ja turva. Sitä paitsi yhdessä on hauskempaa kuin yksin. ProUnioni on yhdessä jäsenyhdistysten kanssa valmistellut syksyn tempausta.

ProUnionin omia tapahtumia on luvassa Helsingissä, Oulussa ja Rovaniemellä. STTK ja Pardia näkyvät myös monilla muilla paikkakunnilla, joten lomakauden jälkeen elokuussa kannattaa seurata tiiviisti tiedotusta. Pardian nettisivuilla olevaan tapahtumakalenteriin päivitettään kaikki tilaisuudet.

Kalenteriin voi jo nyt merkitä muistiin seuraavaa:

  • maanantaina 1.9.2014 työpaikkatapaaminen Helsingissä Liikenteen turvallisuusvirastossa (Trafi)
  • keskiviikkona 3.9.2014 työpaikkatapaamiset Oulussa (aluehallintovirasto, ELY-keskus, maistraatti ja maakunta-arkisto) ja illalla jäsentilaisuus kaikille alueen jäsenille
  • torstaina 4.9.2014 työpaikkatapaamiset Rovaniemellä (Trafi, aluehallintovirasto, ELY-keskus, maistraatti ja Hallinnon tietotekniikkakeskus Haltik) ja illalla jäsentilaisuus kaikille alueen jäsenille
  • perjantaina 5.9.2014 ProUnionin feissareihin voi törmätä Pasilan asemalla Helsingissä
  • lauantaina 6.9.2015 ja sunnuntaina 7.9.2014 Valtion tieto- ja viestintötekniikkakeskuksessa työskentelevät tai sinne siirtyvät jäsenet kokoontuvat koulutus- ja tutustumispäiville Tallinnaan.

Helsingin työpaikkojen jäsenille on yhteinen iltatilaisuus 22.9.2014.

Todennäköisesti lisää työpaikkatapaamisia tulee Liittoviikolle vielä Helsingissä.

ProUnionin omien tilaisuuksien täsmälliset ajankohdat ja paikat tiedotetaan elokuun puolella. Ihan varamasti kannattaa osallistua...

ProUnionin toimisto kiertää muutoinkin ahkerasti työpaikoilla. Tehkää ehdotuksia syksyn käyntikohteista ja yhteisten tilaisuuksien ohjelmasta.

Kevään aikana on käväisty yli kymmenellä paikkakunnalla ja tavattu satoja jäseniä. Tapaamiset ovat tavattoman hyödyllisiä, vaikka keskustelun aiheet näinä aikoina aivan liian usein ikäviä. Yhdessä pohtimalla kevenntään lastia ja jaksetaan taas eteenpäin.

 

Päivitetty: 2019