ProUnioni Ammattiliitto Pron jäseneksi

16.11.2018

Pron hallitus hyväksyi ProUnionin jäsenhakemuksen kokouksessaan 15.11.2018. ProUnionin tavoin valtaosa Pardian jäsenjärjestöistä ja niiden jäsenyhdistyksistä siirtyy Pron jäseniksi vuoden 2019 alusta ja Pardia tullaan purkamaan. Uudistuksen ajurina on ollut yksi asia: Entistä parempi edunvalvonta jäsenille ja vahvan kokonaisuuden mahdollisuudet kehittää jäsenpalveluja uudelle tasolle.

Liitto-orava ja Työmyyrä ovat kiertäneet pitkin syksyä jäsentapaamisissa keskustelemassa Pardian ja Pron yhdistymishankkeesta ja sen tarjomista mahdollisuuksista. Rohkeutta tarttua uuteen ei ole ProUnionin väeltä koskaan puuttunut. Muutoksen vauhti työpaikoilla on opettanut pysymään valppaana.

Prosessi huipentui ProUnionin valtuuston yksimieliseen päätökseen 8.11.2018 jättää jäsenhakemus.

Jäsenille on toimitettu laaja tietopaketti ja viestintää ei tulla unohtamaan H-hetkeä kohti edettäessä. Jos joku asia uudistuksessa askarruttaa, pitää ja saa kysyä. ProUnionin toimisto vastaa.

ProUnionin oma toiminta rullaa entiseen malliin työpaikoilla. Olemme yksi Pron suurimmista jäsenyhdistyksistä ja merkittävä toimija julkisella sektorilla jatkossakin.

Pardiassa on näihin päiviin saakka ollut hyvä olla. Aika aikaansa kutakin. Jatkossa tulemme vahvasti toimimaan niin, että kaikki jäsenet tuntevat Pron uudeksi kotipesäkseen. Tutuksi tullaan uuden liiton toimintaan osallistumalla ja palveluja monipuolisesti hyödyntämällä. Ehkä jo hetken päästä voimme sanoa: Me olemme Pro.

 

Päivitetty: 2019