Pirkolle ja Sirpalle kiitokset jäseniltä

8.11.2018

Prikko Keränen ja Sirpa Åberg ProUnionin hallituksen ja valtuuston puheenjohtajien kainalossa.

ProUnionin valtuusto kiitti lämpimästi pitkänlinjan ammattiyhdistystoimijoita Pirkko Kerästä ja Sirpa Åbergiä työstä jäsenten parhaaksi.

Pirkko Keränen toimi vuosien ajan ympäristöministeriön luottamusmiehenä ja Sirpa Åberg maa- ja metsätalousministeriön pääluottamusmiehenä. Molemmat ovat toiminnallaan ansainneet sekä jäsenten että työnantajan arvostuksen. 

Oman työpaikkansa luottamusmiestehtävien lisäksi molemmat ovat toimineet monipuolisesti järjestötoiminnassa sekä yhdistys- että liittotasolla.

ProUnionin puheenjohtaja Sari Jokikallas luonnehti Pirkko Kerästä luottopelaajaksi, joka ei missään tilanteessa jätä omiaan pulaan. Sirpa Åberg on liiton toiminnantarkastajana seurannut tarkkanäköisesti valtionhallinnon ja työmarkkinoiden muutosta sekä pitänyt osaltaan huolen siitä, että liiton toiminta vastaa jäsenten tarpeita ja odotuksia. Molemmilla on ollut oivallinen kyky seurata ajan rientoa. Muutokseen tarttumista ei kumpikaan ole työ- ja järjestöurallaan pelännyt.

Pirkko ja Sirpa seurasivat mielenkiinnolla valtuuston historillaisen kokouksen vilkasta keskustelua ja päätösten syntymistä. Kumpikin tuntui olevan hyvillään siitä, että ProUnionin valtuusto päätti reippaasti astua uuteen edunvalvonnan aikakauteen.

Suuri kiitos Pirkko ja Sirpa!
 

Päivitetty: 2019