« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu

Vallan liepeissä
Yksinäisen ratsastajan aika on ohi - liity sinäkin joukkoon!
Luotu kulkemaan
Kurkistus tulevaan

Ajankohtaista

ProUnionin vahdikasta yhdessäoloa Salmisaaressa
25.9.2019

ProUnionin Uudenmaan jäsenet pääsivät 25.9.2019 nauttimaan vauhdikkaasta illasta Salmisaaren urheilukeskuksen viihdeklubilla. Osanottajat pääsivät kokeilemaan taitojaan monien uusien lajien sekä vanhojen tuttujenkin aktiviteettien parissa. Mahdollisuus oli kokeilla mm. jousiammuntaa, hohtokeilausta, biljardia, ilmakiekkoa ja muita pöytäpelejä sekä erilaisia simulaattoreita. Onneksi ennen ajosimulaattoriin menoa ei kuitenkaan joutunut puhalluskokeeseen. Viihdeklubilla kävi iloinen kuhina, kun otettiin mittaa kaverista eri lajeissa ja vaihdettiin kuulumisia tuttujen kanssa sekä solmittiin uusia tuttavuuksia. Todettiin, että monissa lajeissa vaaditaan samoja taitoja kuin tänä päivänä työelämässäkin; tarkkuutta, nopeaa reagointikykyä, hyvää keskittymiskykyä sekä joustavuutta. Ruokailu oli tietysti illan odotettu ohjelmanumero, kun nälkä alkoi pikkuhiljaa virkamiehien vatsoissa kurnia. Tarjolla oli Latin Fiesta -lajitelma, joka sisälsi useita erilaisia herkullisia ruokia, esim. hiillostettua lohta, paahdettua broileria ja porsaankylkeä, kasvis-samosaa. Aterian päätti suklaabrownie vadelmakastikkeen kera. Sen jälkeen jaksoi jatkaa iltaa pelien parissa ja palata lopuksi kotiin useita uusia kokemuksia ja tuttavuuksia rikkaampana.

ProUnionin Itä-Suomen porukka tapasi Cabaree esityksen merkeissä Kuopiossa
21.9.2019

La 21.9 Maittavan lounaan jälkeen siirryttiin Kuopion kaupungin teatteriin katsomaan Cabareeta. Hyvät arvostelutkin saanut Cabaree oli kuulemma huikea!

ProUnionin valtuuston vaalin ehdokasasettelu käynnistyy
20.8.2019

Tärkeitä päivämääriä: *4.9.2019 ehdokasasettelu käynnistyy *25.9.2019 ehdokasasettelu päättyy klo 16.00 *14.10.2019 vaali käynnistyy *23.10.2019 vaali päättyy klo 16.00 •19.11.2019 valittu valtuusto kokoontuu. Olethan saanut sähköpostin?

Suosittele Pron jäsenyyttä

Suosittele Pron jäsenyyttä työkaverillesi tai ystävällesi. Aina, kun Prohon liittyy suosituksesi perusteella uusi jäsen, saat 40 euron S-ryhmän tai K-ryhmän lahjakortin.

https://www.proliitto.fi/pron-jasenyys/suosittele-jasenyytta

PRO+ sähköinen asiointi https://proplus.fi/

 

 


21.10.2019 klo 06:27:00